Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ



Σου αρέσει να απολαμβάνεις το θαλασσινό τοπίο;
Να περνάς μαγικές στιγμές στις παραλίες του Πόρτο Ράφτη;



Οι συμμετοχές ξεκίνησαν

Ανέβασε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες μέχρι την Κυριακή 16 Ιουλίου και πάρε μέρος στον “Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο Πόρτο Ράφτη”

Για να μπεις στον διαγωνισμό:
1. Ανάρτησε τη φωτογραφία σου δημόσια στο Facebook event “ΔιαγωνισμόςΦωτογραφίας στο Πόρτο Ράφτη
2. Γράψε το μέρος και το έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία
3. Γράψε, αν θέλεις, μία σύντομη περιγραφή έως 30 λέξεις

Με το τέλος του διαγωνισμού, θα ακολουθήσει έκθεση στο χώρο του Συνεταιρισμού “Συν+πραξις Μεσογαίας”, όπου θα βραβευτούν οι καλύτερες φωτογραφίες, σύμφωνα με την επιλογή του κοινού.




🏅 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
--------------------------------------------------------------------------
  1. Το θέμα των φωτογραφιών πρέπει να σχετίζεται ευθέως ή εμμέσως με την θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη και μπορεί ενδεικτικά να είναι: παραλιακό τοπίο, θαλασσινό τοπίο, υποβρύχιες φωτογραφίες, βυθός, ζώα της θάλασσας, άνθρωπος και δραστηριότητες στη θάλασσα κτλ. Το πνεύμα του θέματος είναι μέσα από δυνατές εικόνες να αναδειχθεί η ζωή στην παραλιακή ζώνη του Πόρτο Ράφτη, να ευαισθητοποιηθούμε για την οικολογική και πολιτισμική αξία της αλλά και την ανάγκη προστασίας των ελληνικών θαλασσών και ακτών, αλλά και των ανθρώπων της.
  2. Θα γίνουν δεκτές συμμετοχές με φωτογραφικές λήψεις αποκλειστικά από το θαλάσσιο μέτωπο του δήμου Μαρκόπουλου (Πόρτο Ράφτη, Χαμολιά, Βραώνα).
  3. Δικαίωμα συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους.
  4. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες ο καθένας.
  5. Οι φωτογραφίες πρέπει να αναρτώνται δημόσια στο Facebook "Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Πόρτο Ράφτη" και να αναφέρουν το μέρος και το έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Επίσης αν ο συμμετέχων το επιθυμεί μπορεί να προσθέσει τίτλο και μια μικρή περιγραφή για τη κάθε φωτογραφία του, έως 30 λέξεις (περίπου τρεις σειρές). Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να στείλει φωτογραφίες στο mail: actions@synpraxis.org με τα στοιχεία που ζητάμε παραπάνω, οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν στη σελίδα του facebook: "Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Πόρτο Ράφτη"
  6. Για όλες τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν, θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες να αποστείλουν το πρωτότυπο ψηφιακό αρχείο υψηλής ανάλυσης.
  7. Τα φωτογραφικά έργα πρέπει οπωσδήποτε να ανήκουν στον συμμετέχοντα. Με την υποβολή της συμμετοχής ο συμμετέχων δηλώνει ότι τα έργα είναι πρωτότυπα, αποτελούν δικό του δημιούργημα, δεν έχουν εκχωρηθεί σε τρίτο και διατηρεί το πλήρες ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα επί αυτών.
  8. Αποκλείεται πλήρως η συμμετοχή με έργα τρίτων επί των οποίων ο συμμετέχων έχει προβεί σε ψηφιακή ή αναλογική επεξεργασία, σύνθεση, κολλάζ ή άλλη αλλοίωση ή επέμβαση.
  9. Στην περίπτωση που αποδειχθεί πατρότητα άλλου δημιουργού και όχι του συμμετέχοντος, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία απολύτως αστική ή ποινική ευθύνη, όντες σε κάθε περίπτωση καλόπιστοι τρίτοι.
  10. Τα έργα κάθε συμμετέχοντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ευρύτερη δημοσιοποίηση του φωτογραφικού διαγωνισμού και των σκοπών του, από τον διοργανωτή Συν+πραξις Μεσογαίας Κοιν.Σ.Επ. σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος και πάντα με τη δημοσίευση του ονόματος του δημιουργού.
  11. Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 16η Ιουλίου 2017.
  12. Η ημερομηνία υποβολής συμμετοχής αποδεικνύεται από τα ψηφιακά δεδομένα της συμμετοχής.
  13. Τα έργα που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό, θα εκτεθούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συνεταιρισμού, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
  14. Η επιλογή των καλύτερων έργων θα γίνει με ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, από τον κόσμο που θα την επισκεφθεί.
  15. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα στο facebook του Συνεταιρισμού.
  16. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου