Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση του "Συν+Πραξις Μεσογαίας"




Η επόμενη συνάντηση μας είναι προγραμματισμένη για Δευτέρα, 10 Μαρτίου, στη "Real Pizza", στις 7:30 το απόγευμα.



Θα συζητήσουμε οργανωτικά θέματα του συνεταιρισμού και για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, έτσι όπως προέκυψαν από την τελευταία συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή 7 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκε το θέμα της είσπραξη της συνεταιριστικής μερίδας, από κάποια μέλη που δεν την έχουν εξοφλήσει. Θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Όσον αφορά την Γενική Συνέλευση, είπαμε ότι καλό θα είναι να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιοι θα θέσουν υποψηφιότητα για την Διοικούσα Επιτροπή και μάλιστα, όσο αυτό είναι δυνατόν, να υπάρχει εκφρασμένο το σκεπτικό για την υποψηφιότητα. 

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να είναι δεσμευτικό, αλλά καλό θα ήταν, επειδή βρισκόμαστε σε αυτοδιοικητική προεκλογική περίοδο, όσοι σκέφτονται να δηλώσουν υποψήφιοι για το όργανο διοίκησης του συνεταιρισμού, να είναι σίγουροι ότι δεν θα είναι υποψήφιοι και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ήδη έχει ανακοινωθεί η πρώτη υποψηφιότητα και έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την Γενική Συνέλευση, οι οποίες θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Δευτέρας.


Επόμενη Προγραμματισμένη Συνάντηση «Συν+Πραξις Μεσογαίας»

Ημέρα: Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014
Ώρα: 7:30 μ.μ.
Τόπος συνάντησης: "Real Pizza" 38ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη, 1ος όροφος, πάνω από την Τράπεζα Πειραιώς, στο Πόρτο Ράφτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου