Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το πρώτο συνεταιριστικό παντοπωλείο Βίος Coop


Το πρώτο συνεταιριστικό παντοπωλείο «Βίος Coop» είναι πραγματικότητα, καθώς από τη Δευτέρα ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του, με το 80% των προϊόντων στην οδό Κ. Καραμανλή 42.





Το παντοπωλείο, διαθέτει νωπά και συσκευασμένα προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, αφού προηγήθηκε -και συνεχίζεται καθημερινά- εξονυχιστικός έλεγχος ώστε να μην περιέχουν απαγορευμένα χημικά πρόσθετα, μικροβιολογικό φορτίο, μεταλλαγμένα, ληγμένα, ακατάλληλες και μη ασφαλείς ουσίες και άλλα επιβαρυντικά για την υγεία και το περιβάλλον συστατικά.

Η δοκιμαστική λειτουργία για τα 320 μέλη του συνεταιρισμού, ξεκίνησε από το Σάββατο, προκειμένου να ελεγχθούν όλες τις λειτουργίες του μη κερδοσκοπικού συνεταιριστικού παντοπωλείου "Βίος Coop" σε πραγματικές συνθήκες και από τη Δευτέρα λειτουργεί για όλο τον κόσμο.

Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση των μελών είναι εμφανής, καθώς υλοποιείται μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο με την ίδρυση του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης και στόχο σύμφωνα με τη διακήρυξη: «Παίρνουμε την τροφή μας στα δικά μας χέρια. Ενισχύουμε την αγοραστική μας δύναμη. Εξασφαλίζουμε προϊόντα "από το χωράφι στο ράφι", υψηλής ποιότητας σε χαμηλές και δίκαιες τιμές. Δεν κερδοσκοπούμε. Επιστρέφουμε τα όποια πλεονάσματα σ' αυτούς που τα έχουν παράγει».

Ο Κώστας Νικολάου, εκ των ιδρυτικών μελών του καταναλωτικού συνεταιρισμού, μιλώντας στην EgnatiaPost δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του συνεταιριστικού παντοπωλείου. «Ξεκινήσαμε δοκιμαστικά και σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια. Ήδη, το παντοπωλείο έχει αρκετό κόσμο από τη γειτονιά και περιμένουμε να γίνει ευρύτερα γνωστό. Προσπαθούμε όπου είναι εφικτό, να έχουμε απευθείας διάθεση προϊόντων από παραγωγούς, σε υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές».


ΠΗΓΗ: LEFT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου